> Met de kunstenaar aan tafel

De kunstenaars van de Kunstroute Ridderkerk nodigen u uit voor het diner “Met de kunstenaar aan tafel”.

Na het succes van vorig voorjaar is er dit najaar opnieuw de gelegenheid om deel te nemen aan het evenement: “Met de kunstenaar aan tafel”. Beeldend kunstenaars die deel uit maken van de  Kunstroute, die ieder voorjaar gehouden wordt, nodigen u uit om samen met hen een gezellige avond door te brengen onder het genot van een diner-buffet en een drankje in Grand Café Burgerzaken. Tijdens het diner kunt u in gesprek komen met de deelnemende kunstenaars. Uiteraard zal er tijdens het eten over kunst gesproken worden, maar daarnaast gaat het vooral om een gezellig samen zijn in een informele setting.

Vooraf kunt u een bezoek brengen aan de najaarstentoonstelling die plaats vindt in de middenbeuk van het gemeentehuis. Iedere kunstenaar heeft speciaal voor deze gelegenheid een werkstuk gemaakt dat verband houdt met Ridderkerk en/of St. Joris. Natuurlijk zal er werk met een draakje te zien zijn, maar ook op schilderijen, en in kleding en hoeden is het thema verwerkt. De kunstenaars zijn zelf ook benieuwd naar het werk van collega’s. De tentoonstelling is te bezichtigen van 1 t/m 23 november tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het diner-buffet wordt gehouden op woensdag 1 november vanaf 18.00u in Grand Café /Restaurant Burgerzaken aan het Koningsplein in Ridderkerk.
De kosten voor deelname bedragen € 35,50 inclusief een drietal drankjes. Het Grand Café is goed bereikbaar met de fiets, auto of OV.

Wil u ook mee-eten dan kunt u zich vanaf vandaag opgeven per email. Stuur een mail naar joopkoelmans@upcmail.nl Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en 06 nummer en het aantal gasten dat u mee neemt. U krijgt een bevestiging, die u mee moet nemen als toegangsbewijs.
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht u niet te lang.

Alle deelnemende kunstenaars heten u van harte welkom!