De Burgerwissellijst is een initiatief van de Kunstroute Ridderkerk. De opzet is de Ridderkerkse burgers aan te moedigen en te motiveren kunst te maken. Juist degene die op zijn of haar zolderkamertje creatief bezig is maar nog twijfelt over zijn of haar talent krijgt nu de mogelijkheid publiekelijk te ‘shinen’ Je kan jezelf met je werk opgeven, en elke maand wordt er een werk gekozen die een plekje krijgt in de Burgerwissellijst.

Kan je goed tekenen, schilderen, of heb je gave graffiti schetsen liggen? Of denk bijvoorbeeld ook aan origami, keramiek, sieraden, hout snijwerk etc en wil je graag naar buiten treden, wat publiciteit en een tijdelijk podium?

Meld je nu aan!
maak een duidelijke foto van je werk, en mail het samen met je naam, leeftijd en gebruikte techniek naar: burgerwissellijst@kunstrouteridderkerk.nl

Misschien ben jij degene die een maand lang te bezichtigen is in Café Burgerzaken!

VOORWAARDEN

Wat zijn de voorwaarden om mee te mogen doen aan de Burgerwissellijst?

Je bent :
- in de leeftijd van 12 jaar tot 99 jaar
- woonachtig in Ridderkerk

Je werk is:
- binnen de maximale afmetingen van: 85x85x20 cm
- eigen origineel werk, zoals; beeldend materiaal, plat vlak, of semi-3d oa. tekening, foto, schets, doek, keramiek, sieraden, textiele werkvormen etc etc
- niet aanstootgevend, of bevat geen politieke en/ of religieuze context
- nog niet elders geëxposeerd

je gaat akkoord met:
- het plaatsen van foto s van je werk op facebook , website, krant , tv en andere media
- een exposeringsduur van minimaal 2 weken en maximaal 4 weken
- dat je werk in de Burgerwissellijst niet is verzekerd.
- In voorkomende gevallen het kan zijn dat de organisatie het werk toch weghaalt uit de lijst zonder opgaaf van redenen.
- dat er over plaatsing en keuze niet wordt gecorrespondeerd